Schoonheidsverzorging Floor Salon

Floor Salon is alweer een tijdje geleden verhuisd naar een nieuwe locatie. Voor de mensen die dat nog niet wisten vind je de nieuwe salon op Heemraad 46, 1689 WL in Zwaag.
 
De salon heeft een ontspannen en moderne, warme uitstraling. Gelegen in een rustige wijk in de Bangert Oosterpolder. Parkeerplaatsen zijn ruim voldoende aanwezig, parkeergeld niet nodig.

THUISBEZORGING

De producten van Henriëtte Faroche, Courtin en Pui Pui blijven gewoon te bestellen. Neem ook gerust contact op als je vragen hebt over je huid of als je tips wilt hebben om je huid goed te blijven verzorgen.

In een straal van 10 km, kom ik het graag bezorgen. En wat verder weg komen er verzendkosten bij. 

Bel, app/sms of mail mij!

📞  06 50633663
📧  info@floorsalon.nl

NIEUW! JUMERES

Het compacte assortiment van Jumères bestaat uit de meest essentiële verzorgingsproducten die iedere man nodig heeft. Alle producten zijn op elkaar afgestemd, met elkaar te combineren en hebben een stijlvolle, mannelijke, verfijnde geur.

De Jumères producten zijn speciaal ontwikkeld voor de echte man: klassiek, eenvoudig in gebruik en multi-functioneel. Bovendien kunnen ze op meerdere momenten van de dag worden gebruikt waardoor je slechts een beperkt aantal producten nodig hebt voor jouw volledige verzorging.

https://jumeres.com/

KADOBON

Een kadobon wie wilt dat niet! Altijd leuk om te geven of te ontvangen. De kadobon wordt leuk ingepakt met een kleine attentie erin en is verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf 15 euro. Exclusief eventuele verzendkosten. Bestel de kadobon van te voren, via e-mail of bel/app/sms, dan heb je tijdig een mooi kadootje in huis.

EEN MOOIE GROET,

Maak nu een afspraak, bel. mail of app. Hopelijk tot snel!

Even lekker ME-TIME bij Floor Salon!